Voorkeuren wonen op de Sportcampus

Beste sporter,

Je bent volop bezig met de selectieprocedure van de KNZB Waterpolo Academie in Eindhoven. Om alvast inzicht te krijgen van jouw wensen met betrekking tot huisvesting hebben we een aantal vragen aan je.

Het TeamNL centrum* van BrabantSport biedt haar sporters diverse vormen van huisvesting aan, waaronder de TeamNL centrum Zuid sportcampus.

De sportcampus

De Sportcampus biedt een optimale woonomgeving met een topsportklimaat en –faciliteiten, met minimale reisafstanden en daardoor maximale rust. Het vormt een ideale stap tussen thuis en op jezelf wonen, omdat je op de campus zelfstandig leert wonen.

Op de sportcampus hebben we 48 kamers variërend van 7 tot 24 vierkante meter. De grootste kamers beschikken hierbij over eigen sanitaire voorzieningen (douche + toilet), de kleinere kamers hebben gedeelde sanitaire voorzieningen.

Om tot een goede kamerindeling te komen willen we je vragen onderstaande drie vragen in te vullen. Op basis van deze enquête proberen we iedereen in te delen in een kamer van zijn/haar voorkeur. We gaan hier ons uiterste best voor doen, maar een garantie kunnen we helaas niet geven.

*Als TeamNL centrum Zuid faciliteren we TeamNL en TalentTeamNL programma’s. Dit doen we om ervoor te zorgen dat topsporters en talenten zich optimaal kunnen voorbereiden op het hoogste podium. Een optimale topsportinfrastructuur is daarbij noodzakelijk. Uitgangspunt hierbij is dat we de beste sporters met de beste coach op één locatie met de beste faciliteiten bij elkaar brengen. TeamNL centrum Zuid is, als onderdeel van BrabantSport, één van de vijf opleidingscentra van NOC*NSF.


Partners