Leerlijn (para)medisch

Een totaalpakket aan professionele sportzorg om sportfit te blijven of om snel weer sportfit te worden. Snelle (veelal binnen 24 uur) toegang tot (sport-)medische professionals en specialisten.

Zij werken volgens de laatste kennis en kunde en hebben veel ervaring in de begeleiding van topsporters. In principe ook voor (beeldvormende) diagnostiek. Persoonlijke begeleiding en zorg op maat met een vaste contactpersoon, die zorgt dat je snel de juiste zorg of begeleiding van de juiste expert krijgt.

Een topsporter moet altijd zo fit mogelijk aan de start staan van een toernooi. Niet alleen in het olympisch jaar, maar ieder jaar, iedere maand, iedere dag. Met een trainingsbelasting van twintig uur of meer per week is het erg belangrijk om toegang te hebben tot de juiste sportzorg. Topsport en talentontwikkeling stelt specifieke eisen aan de (para)medische en specialistische begeleiding. Hulp bij een blessure kan iedere (toekomstige) topsporter gebruiken, maar nog veel belangrijker is om die blessure te voorkomen en dat maakt dat specialistische begeleiding noodzakelijk is. Daarom werken we samen met experts op het gebied van sportgeneeskunde en sportfysiotherapie. Experts van TopSupport in Eindhoven en het Sport Medisch Centrum van het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch.

Partners