BrabantSport en Team Jumbo-Visma Academy organiseert Open Trainingen bij jou in de buurt

Dit voorjaar organiseert Team Jumbo-Visma Academy in samenwerking met het TeamNL centrum van BrabantSport wederom Open Trainingen om jongeren kennis te laten maken met wielrennen. De trainingen zijn bedoeld voor jongeren tussen elf en achttien jaar oud die weinig tot geen ervaring hebben met de wielersport en het leuk vinden om de sport te proberen.

Tijdens de Open Trainingen staat natuurlijk het wielrennen centraal. Leer hoe je bochten rijdt, hoe je in een groep fietst en waar je nog meer op let tijdens het wielrennen. Tijdens de Open Training staat plezier altijd voorop. Zo ontdek jij op een leuke manier de wielersport!

De Open Trainingen worden georganiseerd in samenwerking met wielerverenigingen en vinden plaats op verschillende locaties. Jij kiest zelf waar en wanneer je deelneemt! Wielertrainers van betrokken wielerverenigingen verzorgen de Open Trainingen.

Aanmelden voor Open Trainingen
De Open Trainingen worden gratis aangeboden. Deelnemers die niet in het bezit zijn van wielermateriaal krijgen een racefiets en helm te leen. De Open Trainingen dragen bij aan het algehele doel van Team Jumbo-Visma Academy, namelijk meer jongeren op de fiets krijgen.

Via deze link kun je je aanmelden: https://www.teamjumbovisma.nl/...

De Open Trainingen worden mede mogelijk gemaakt door lokale wielerverenigingen, BrabantSport, Limburg Cycling en SportZeeland.