Maak kennis met supplier Keijzer communicatie

‘Bij Keijzer willen we iedere dag met bijzondere marketing- en communicatiecampagnes een bijdrage leveren aan een positieve en duurzame samenleving’, stellen Wim Tjaberinga en Bert Grootjans van Keijzer. ‘Daar sluit BrabantSport heel mooi op aan. We investeren specifiek in het onderdeel Uniek Sporten Brabant. Wij geloven namelijk dat sport groepen in de samenleving verbindt. En dat sport voor iedere Brabander de mogelijkheid biedt zijn of haar grenzen te ontdekken en te verleggen. We zijn trots dat wij daar met Keijzer een mooie bijdrage aan kunnen leveren.’

Gezellig, sportief en creatief
Brabant is van oudsher een van de gezelligste provincies van Nederland. En sport speelt daarbij een cruciale rol. Met elkaar langs de lijn of achter het hek, sportief strijdend in het veld of gezellig met elkaar in het clubhuis of kantine. Sport verbindt en verbroedert. En niet alleen dat, sport innoveert ook. Sporten werkt ontspannend en juist dan, tijdens het hardlopen of op het veld, ontstaan de mooiste ideeën. Het bij elkaar brengen van de enerzijds high touch als anderzijds high tech aspecten van sport is waar Brabant en BrabantSport zich in onderscheiden. Vandaar de gevoelsmatige perfecte match tussen Keijzer en BrabantSport.

Mooie droom
‘Maar BrabantSport is meer dan de drijvende kracht achter die bovengenoemde combinatie. Juist voor mensen met een fysieke of mentale beperking, sociale achterstand of een andere herkomst vervult BrabantSport samen met al haar partners een cruciale rol met als doel meer mensen met een beperking aan het bewegen te krijgen. Een rol waar wij met Keijzer graag ons steentje aan bijdragen!’, aldus Tjaberinga en Grootjans.