Voorkeuren wonen op de sportcampus seizoen 2024-2025

Beste sport(st)er,

Je bent voor komend seizoen geselecteerd om te komen trainen bij één van de opleidingsprogramma’s die het TeamNL centrum van BrabantSport ondersteunt. Het TeamNL centrum* van BrabantSport ondersteunt haar sporters met diverse faciliteiten en diensten waaronder de TeamNL centrum Zuid sportcampus. Om alvast inzicht te krijgen in jouw wensen met betrekking tot huisvesting hebben we een aantal vragen aan je.

De sportcampus
De Sportcampus biedt een optimale woonomgeving met een topsportklimaat en –faciliteiten, met minimale reisafstanden en daardoor maximale rust. Het vormt een ideale stap tussen thuis en op jezelf wonen, omdat je op de campus zelfstandig leert wonen. Op de sportcampus hebben we 48 kamers variërend van 7 tot 24 vierkante meter. De grootste kamers beschikken hierbij over eigen sanitaire voorzieningen (douche + toilet), de kleinere kamers hebben gedeelde sanitaire voorzieningen.

Vragenlijst huisvesting TeamNL centrum zuid Sportcampus

Om tot een goede kamerindeling te komen willen we je verzoeken onderstaande vragen in te vullen. Op basis van deze vragenlijst proberen we iedereen in te delen in een kamer van zijn/haar voorkeur. We gaan hier ons uiterste best voor doen, maar een garantie kunnen we helaas niet geven.

Vink hier jouw sportprogramma aan.
Genoemde prijzen zijn indicatieve prijzen van seizoen 2023-2024 én op basis van de huidige energie-en maaltijdprijzen*. Genoemde prijzen zijn inclusief gas/water/licht, maaltijdvoorziening, servicekosten, topsportleeftstijlcoaching, toezicht en nachtportier (zo t/m do). * Let op, door de stijgende kosten van de maaltijden en de inflatiecorrectie kunnen deze prijzen stijgen.
1. Grootte van de kamer (m2) | 2. Kosten per maand (huur) | 3. Eigen sanitair (douche + toilet) | 4. Kamer dicht bij mijn teamgenoten | Voorbeeldantwoord: 4-2-1-3

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

*Als TeamNL centrum Zuid faciliteren we TeamNL en TalentTeamNL programma’s. Dit doen we om ervoor te zorgen dat topsporters en talenten zich optimaal kunnen voorbereiden op het hoogste podium. Een optimale topsportinfrastructuur is daarbij noodzakelijk. Uitgangspunt hierbij is dat we de beste sporters met de beste coach op één locatie met de beste faciliteiten bij elkaar brengen. TeamNL centrum Zuid is, als onderdeel van BrabantSport, één van de vijf opleidingscentra van NOC*NSF.

Partners