Aftrap van het seizoen 2020/2021

Gisteren trapten we met de CTO sporters het nieuwe seizoen af! Niemand minder dan Ranomi Kromowidjodo (aan het trainen voor haar vierde Olympische Spelen) nam de talenten mee in hoe haar passie en plezier voor de sport en het water is gegroeid naar een ambitie. Een ambitie om de beste van de wereld te willen zijn en olympisch kampioen te willen worden.

Kromowidjodo had een duidelijk boodschap aan de talenten: Communiceer duidelijk, toon eigen initiatief en maak je plan! Durf je doelen uit te spreken. Er komen kansen, maar niet onbeperkt dus pak de kansen die je krijgt en benut ze! Als je de top wilt bereiken moet je dit doen.

01 PG3406

Daarna benadrukte Leon van der Zanden, oud-cabaretier en presentator, aan de hand van een inspirerende workshop, hoe belangrijk het is om onder druk bij jezelf te blijven en terug te blijven pakken naar je gevoel en je passie.

Met de workshop en presentatie van van der Zanden en Kromowidjojo hopen we de talenten verder te helpen en we kijken ernaar uit om samen met iedereen er een succesvol jaar van te maken!

01 PG3461