De BrabantSport Zomer; we zijn los

Met de Olympische en Paralympische Spelen voor de deur staat ons een mooie sportzomer te wachten. Met meer dan vijftien Team BrabantSport ambassadeurs is Brabant goed vertegenwoordigd in Tokyo. Ook zijn er in Japan veel topsporters actief die gebruik maken van de faciliteiten van ons TeamNL centrum. We begeleiden deze sporters die trainen en wonen in onze provincie op een zo goed mogelijke manier naar de absolute top. Maar, wie zijn de helden achter de schermen? Je leest er alles over in de speciale editie van ons magazine; de Spelen editie vanaf 19 juli.

Maak kennis met de helden achter de schermen
In het magazine dat over twee weken uitkomt, lees je meer over de helden achter de schermen. Zij doen er iedere dag alles aan om onze talenten en topsporters op een zo goed mogelijke manier te begeleiden zodat zij kunnen floreren op het hoogst mogelijke niveau. Denk aan de topsportleefstijlcoaches, strenght&conditioning coaches én performance coaches. Ook is er in het magazine uiteraard voldoende aandacht voor de Brabantse topsporters die hopelijk hoge ogen gaan gooien in Tokyo. Houd onze kanalen in aanloop naar de Spelen in de gaten, want we delen er de komende weken leuke content over. Ook denken we aan onze bourgondische en vitale inslag, met recepten van gezonde snacks van onze TeamNL kok.

BrabantSport, home of TeamNL
BrabantSport faciliteert via haar TeamNL centrum meerdere TeamNL- en TalentTeamNL programma’s. Op deze manier bereiden topsporters en talenten zich optimaal voor op het hoogste podium. Een sterke topsportinfrastructuur waarbij topsport, huisvesting en onderwijs op elkaar is afgestemd, is daarbij noodzakelijk. Daarom brengen we de beste sporters met de beste coach op één locatie voorzien van de beste faciliteiten bij elkaar. Zo maken wij Brabant sterker door sport.

Meer weten over ons TeamNL centrum? Check dan de website. Binnenkort gaan de social media kanalen van het TeamNL centrum samen met de kanalen van BrabantSport. Wil jij dus niets missen van onze unieke ‘behind the scenes’ content, zorg er dan voor dat je de kanalen van BrabantSport (@BrabantSportNL) volgt!

Ons TeamNL centrum is een van de vijf landelijke opleidingscentra van NOC*NSF die topsport, onderwijs en huisvesting combineren. We zorgen dat topsporters en talentenzich in Brabant optimaal kunnen concentreren op hun carrière, omdat de combinatie tussen wonen, trainen en school optimaal geregeld is. Kortom; wij zetten ons in om deze toppers in spe nog beter te begeleiden. Voor, tijdens en na hun carrière.