SCOREBORD 2018

Lees nu het magazine om te ontdekken hoe Gedeputeerde Leefbaarheid en Cultuur Henri Swinkels terugkijkt op het eerste jaar BrabantSport, met welke ambities Marianne Vos aan het begin van Team Brabant Sport stond en waarom Jan Pieter Been (directeur Arriva) koos voor een samenwerking met BrabantSport.

Sportief jaarverslag 2018
Vandaag publiceert BrabantSport in samenwerking met haar partners het Sportief Jaarverslag 2018. Via een digitaal magazine kan elke Brabander terugblikken op het sportjaar dat achter ons ligt. Voor BrabantSport een bijzonder jaar aangezien dit het ‘debuutjaar’ van de organisatie betrof. Binnen de pijlers Evenementen, Uniek sporten, Talentontwikkeling, Innovatie & Technologie, Urban Sports & Culture en in samenwerking met CTO Zuid, Sports and Technoloy, Team Brabant Sport en Uniek Sporten Brabant is er dag in dag uit gewerkt om door middel van sport resultaten voor de provincie te boeken.

Samen sterk
Brabant sterker maken door sport. Dat is een grote ambitie en kun je zonder hulp van anderen niet waarmaken. Het afgelopen jaar stond dan ook in het teken van samenwerking. Door het verbinden van evenementen, bedrijven, sportloketten, innovaties en topsporters is een netwerk ontstaan waar Brabanders dagelijks van kunnen profiteren.

Daarnaast kan elke Brabander zich aansluiten. Door zich gratis te registreren voor de BrabantSport Clubcard maakt men kans op tickets voor Brabantse topsportevenementen, zijn de leden altijd op de hoogte van het laatste nieuws én hebben ze exclusief toegang tot de jaarlijkse BrabantSport Fandag.

Scoren
Net zoals in sport is mooi spel belangrijk, maar zijn het de scores die tellen. Dat is voor BrabantSport niet anders. De cijfers van het eerste jaar liegen er niet om. Zo verbonden meer dan 40 bedrijven zich als Aanvoerder van Ambitie, zijn 200 talenten gesteund in hun Olympische droom, bedroeg de economische spin-off van de gesponsorde evenementen €6.714.787, werd in samenwerking met Sports and Technology gewerkt aan 50 nieuwe sportinnovaties, namen 300+ Brabanders een BrabantSport Clubcard, en bezochten meer dan 75.000 bezoekers het nieuwe platform: unieksportenbrabant.nl.

BrabantSport dagelijks op de voet volgen? Bekijk dan de Facebook, Twitter, LinkedIn en/of Instagram accounts.