Vijf jaar Brabant sterker door sport!

En dan ineens is het zover: 2022 komt tot een einde en 2023 staat alweer voor de deur. Het was een bijzonder jaar dat voorbijvloog. Een mooi jaar met veel sportieve hoogtepunten. La Vuelta Holanda trok door onze provincie en kleurde veel steden en dorpen in de herkenbare rode kleur. Een groot feest waar nog lang over werd nagepraat.

Het was ook het jaar waarin BrabantSport vijf kaarsjes mocht uitblazen. Al vijf jaar Brabant sterker door sport! We zijn dankbaar dat we onze provincie iedere dag een beetje mooier mogen maken met de kracht van sport en in 2023 gaan we daar met veel passie mee verder. Met sprankelende evenementen, inspirerende maatschappelijke projecten vanuit het BrabantSport Fonds, activaties om Brabanders met een beperking of chronische aandoening (meer) in beweging te brengen willen we opnieuw een bijdrage leveren aan een gezonde en gelukkige provincie.

In de video zie je enkele hoogtepunten uit ons vijfjarig bestaan. We wensen je een fijne jaarwisseling en we kijken uit naar een nóg sterker en sportiever 2023.