Arriva en BrabantSport slaan wederom handen ineen

Arriva en BrabantSport werken al drie jaar samen om Brabant sterker te maken door sport. Én, daar komen nu wederom drie jaar bij! Met heel veel trots presenteren we onze nieuwe samenwerking. Benieuwd wat Arriva en BrabantSport met elkaar gemeen hebben? Bekijk hieronder de video met niemand minder dan wereldkampioen Harrie Lavreysen die met ons terugblikt op de reeds bestaande samenwerking. We kijken uit naar wat onze samenwerking de komende jaren gaat brengen.

Aanvoerder van ambitie
Vanaf 2018 is Arriva al aan BrabantSport verbonden als aanvoerder van ambitie, Brabantse bedrijven die samen met ons investeren in het Brabantse sportklimaat. De afgelopen jaren droeg Arriva onder andere bij aan:

  • De Arriva bus voor TeamNL centrum Zuid;
  • Zo waren zij mobiliteitspartner bij de Champions Trophy hockey in Breda en werden elektrische Arriva bussen ingezet;
  • Maatschappelijke clinics met o.a. de Team BrabantSport ambassadeurs;
  • Initiatieven in coronatijd zoals ¡VamosBrabant! en de BrabantSport Zorgtour.

Arriva verlengt het partnership met BrabantSport nu tot en met 2023. Arriva wil hiermee graag iets terugdoen voor de Brabantse samenleving en in het bijzonder voor mensen met een afstand tot de maatschappij. En dus maken we samen ook de komende drie jaar Brabant sterker door sport.

Quote Jan Pieter volgt

Directeur-bestuurder Michel Reinders van BrabantSport is enorm blij met dit verlengde partnership: ‘Wij zijn erg blij met het vertrouwen van Arriva. Het is fantastisch dat Arriva na de eerste driejarige samenwerking wederom met drie jaar verlengd, en dat in deze tijd. Dat bewijst de kracht van sport. Samen brengen we Brabant in vervoering. Samen maken we Brabant sterker door sport!’

Meer weten over Arriva, de elektrische bus of over de BRAVO fiets, de makkelijke deelfiets, waarmee Harrie vanuit de bus het laatste stukje van zijn reis aflegde? Check dan en www.arriva.nl en www.bravo.info/bravofiets.