Innovatie 1 klein

Innovatie

Om onze topsporters en talenten te ondersteunen werken we vanuit ons TeamNL centrum samen met drie InnoSportLabs. Samen met deze InnoSportLabs werken we aan diverse projecten waarmee we sporters door middel van innovatieve ondersteuningen helpen te verbeteren en te professionaliseren. Om zo net die 0.01 seconde sneller te zijn of belastbaarder te zijn dan je tegenstander. Kortom de concurrentie met innovatie een stap voor te zijn.

Inno Sport Lab 3 Dsysteem verkleind

INNOSPORTLAB DE TONGELREEP IN EINDHOVEN

In dit zwembad werken wetenschappers en ondernemers aan het zwemmen van de toekomst. Hoe ziet de zwemles er over een paar jaar uit? Hoe kunnen de Nederlandse topzwemmers net een beetje sneller gaan? Aan deze en andere vragen werken de mensen van het InnoSportLab elke dag.

Meer weten?
USPC BMX

HET URBAN SPORTS PERFORMANCE CENTER

Ook voor urban sports (skateboarden, BMX, freerunning) is er een SportFieldLab. Doel is om urban sporters en hun coaches te helpen bij talentontwikkeling. Het gaat om blessuregevoelige sporten, dus inzicht en begeleiding door de wetenschappelijke professionals gaat de Brabantse sporters enorm helpen om langer en beter te kunnen sporten.

Meer weten?
Inno Sport Lab s Hertogenbosch

INNOSPORTLAB 'S HERTOGENBOSCH

Het InnoSportLab (ISLDB) in 's-Hertogenbosch is hét centrum van innovatie voor de gymnastische sporten in Nederland. Het InnoSportLab innoveert de gymnastische sport en ondersteunt gymnasten in de top- en breedtesport op weg naar het bereiken van hun doelstellingen.

Meer weten?

Partners