Team NL 15 klein

Individuele begeleiding

Naast de aangesloten fulltime topsportprogramma’s ondersteunen wij soms ook individuele topsporters. Onze menukaart biedt een complete opleiding met alle leerlijnen waar jij als topsporter mee te maken hebt: (para-)medisch, strength en conditioning, prestatiegedrag, loopbaancoaching, voeding en dopingvrije sport. In deze leerlijnen werken onze TeamNL-experts interdisciplinair samen.

Als topsporter zijn kun je incidenteel gebruikmaken van onze (individuele) begeleiding. Je kunt hier gebruik van maken mits je in Noord-Brabant woont, je een erkende A- of HP-bondsstatus hebt volgens de NOC*NSF portal, je niet aangesloten bent bij een ander TeamNL centrum of al in een (bonds)programma traint. Ook heb je toestemming nodig van je sportbond of je (bonds-)coach.

Ondersteuning aanvragen?
Wil je gebruikmaken van onze menukaart en ondersteuning in een of meerdere leerlijnen aanvragen? Stuur een mail naar teamnlcentrumzuid@brabantsport.nl en geef daarbij aan:
Naam, adres, woonplaats, of je aangesloten bent bij een ander TeamNL centrum, welke sport je beoefent en welke status je hebt volgens het TMS systeem van NOC*NSF.
Aanvragen worden altijd afgestemd met de desbetreffende bond.


Good to know!

  • Topsporters krijgen door hun sportbond een erkende status toegewezen. Het TeamNL centrum van BrabantSport speelt daar geen rol in.
  • Onze experts werken op de eigen fysieke werkplek en afhankelijk van beschikbaarheid.
  • Onze experts zijn verbonden aan het NOC*NSF High Performance Team.
  • We gaan ervan uit dat je altijd aanvullend verzekerd bent. Desgewenst kunnen we je adviseren over een goede topsportvriendelijke verzekering.
  • Voor je aanmelding, de intake en de begeleidingsovereenkomst verwerken we jouw (persoons)gegevens. De experts en coaches zullen ook, waar nodig, onderling informatie over jou delen om de afspraken die we met jou gemaakt hebben, optimaal na te komen. Wij gaan natuurlijk zorgvuldig met jouw (persoons)gegevens om.
IMG 5440

Leerlijn (para)medisch

Een totaalpakket aan professionele sportzorg om sportfit te blijven of om snel weer sportfit te worden. Snelle (veelal binnen 24 uur) toegang tot (sport-)medische professionals en specialisten.

Lees hier meer over!
Leerlijn SC 1

Leerlijn Strength en Conditioning

Ondersteuning in fysieke kwaliteiten als kracht, coördinatie, snelheid, wendbaarheid, vermogen, beweeglijkheid en uithoudingsvermogen.

Lees hier meer over!
Leerlijn prestatiegedrag 1

Leerlijn Prestatiegedrag

Begeleiding door TeamNL-experts op het gebied van sportpsychologie en topsportleefstijl waardoor jij het juiste doet, op het juiste moment en op de juiste manier, zodat jij je uiteindelijke sportdoel kunt bereiken!

Lees hier meer over!
IMG 5261

Leerlijn Loopbaancoaching

Topsport is meer dan ooit een fulltime job. Het beroep van topsporter is echter geen baan voor het leven. Wij kunnen je begeleiden om je topsport goed te kunnen combineren met je studie of je baan.

Lees hier meer over!
Leerlijn voeding 1

Leerlijn Voeding

De juiste voeding op het juiste moment. Dat is voor een topsporter belangrijk. Maar wat is juiste voeding? Wat heeft je lichaam nodig en op welk moment van de dag?

Lees hier meer over!
Bike

Leerlijn Dopingvrije sport

Deze doorlopende leerlijn is door de Dopingautoriteit en NOC*NSF ontwikkeld.

Lees hier meer over!

Partners